Het VGT Diner zal plaatsvinden bij Dock Five.
Het concept van Dock Five is shared dining. Dit betekent dat zowel het voor als het hoofdgerecht in het midden van de tafel zal worden geserveerd en we het eten dus delen. De gerechten zullen bestaan uit vis-, vlees-, en vegetarische gerechten en zal worden aangevuld met patatas bravas. Ruim voldoende keuze en genoeg voor iedereen.
Waar? Het VGT diner zal plaatsvinden in gastrobar Dock five aan de bassinkade 5
Wanneer? Hoelaat ? woensdag 5 februari 18:00u
Kosten? Het VGT diner kost €15,- p.p. zijn (exclusief drank).
Voor de €15 ziet het menu er als volgt uit:
Voorgerecht: Plankje met huisgemaakte hapjes zoals:
- klein dagvers soepje
- bruschetta
- frittata
- brood met aioli en tapenade
- gevulde paddenstoeltjes
- serranhoham
Hoofdgerecht: Shared-dining! Voor het hoofdgerecht staat een mix van vis-, vlees-, en vegetarische gerechten op het menu welke worden geserveerd in het midden van de tafel. De gerechten zullen worden aangevuld met patatas bravas. Ruim voldoende keus en genoeg voor iedereen! Ben je al benieuwd naar de verschillende gerechten? Kijk dan even op de site
dockfivemaastricht.nl .
Nagerecht: Het nagerecht zal bestaan uit wat er dag vers op het menu staat! Het nagerecht zal niet in shared dining stijl zijn. De keuze van het nagerecht zal individueel worden gemaakt na het hoofdgerecht. Ben je al benieuwd naar de verschillende gerechten? Kijk dan even op de site dockfivemaastricht.nl .
De inschrijvingen sluiten op maandag 3 februari om 23:59u